HTML

Gábor Liegeben

Gábor Erasmus élményei kerülnek fel ide.

Friss topikok

A várva várt ház először kívülről

2008.11.12. 09:31 nesta9

A képeket feltölteni kicsit időigényes volt, mert át is kell méretezni, de akkor haladjunk szépen lassan és rakjuk fel a következő adagot :)

A könyha részből a kertre néző kijárat. A kert kb annyi is, amennyit itt lehet látni a támasz felett van még egy kis rész, de nem igazán lehet azt már kihasználni.

 

 

 

 

 

 

Maga a ház az utcáról nézve. Az a rész, ami jól látható abban lakom én szinte egyedül. És a háttérben egy kicsit elcsúsztatva a szomszéd. Ez is ilyen két ház összeépítve.

 

 

 

 

 

Ő, pedig a ház oldalról, ahol van a bejárat is. Az előző kép baloldali fala :).

Most egyszerre ennyi, most megyek órára, de majd akkor rakok fel képeket szépen lassan a földszintről, a szobámról, fürdőről és majd még egy kicsit a városról is.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborliegeben.blog.hu/api/trackback/id/tr10764735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

larina 2008.11.12. 23:09:17

ez gyönyörű!

barna 2008.11.13. 20:52:13

a kÖnyha csodás, kár, hogy fantomVasili nem látható a képeken. Róla is érdemes lenne feltenned egy képet! Az órára menést meg ne kapkod el!

nesta9 2008.11.14. 19:07:11

Sajnos Vassiliről a tulaj gyerek, akivel együtt lakom nem lesz fent kép, mert nem sikerült képet csinálni. Nem az a beszélgetős alkat..
süti beállítások módosítása