HTML

Gábor Liegeben

Gábor Erasmus élményei kerülnek fel ide.

Friss topikok

Párizs IV. Vasárnap Tour Eiffeil és az Invalides

2008.12.01. 14:04 nesta9

Megint az Eiffel toronynál voltunk, most meg is másztuk. Ez nem volt olyan könnyű, mivel nagy sor állt. Majd amikor elkezdtük gyalog megmászni, akkor fújt a szél hideg volt és havazott is majd esett. Szóval elég rossz idő volt. A kilátás persze nem volt rossz és megmászni azt önmagában is elég sok idő volt. Majd átmentünk az Invalides nevű templomhoz, ami szintén hatalmas volt. Ott sétáltunk ott már nem tudtunk mi enni, így éhesen indultunk haza onnan. Majd kihagytam, hogy voltunk a Notre Dame-nál is indulás előtt, ahol még Robival is tudtam találkozni, aki ott van Erasmuson és vele a Pompidou központot is megnéztük.

Fél 11 körül haza értünk ázzotan és fáradtan. De összeségében nagyon jó volt. Nekem nagyon tetszett Párizs. Szívesen vissza megyek, ha lesz rá lehetőség.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborliegeben.blog.hu/api/trackback/id/tr31797826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

larina 2008.12.10. 20:43:21

ezekért a reklámokért Te kapsz pénzt? :D

nesta9 2008.12.12. 14:40:37

Sajnos nem, a rövid történet a következő bejegyzésben
süti beállítások módosítása