HTML

Gábor Liegeben

Gábor Erasmus élményei kerülnek fel ide.

Friss topikok

Busz 2 és a közlekedés

2008.10.17. 23:01 nesta9

Ja és itt nem ismerik a zöld hullám fogalmát (5 éves kori egyikkedvenc szó viccem szerint ez a zöld hullám, nem az elszíneződő holtestem, haha, na nem lehetet kihagyni a régi szép emlékeket..) Szóval a fő úton a busz minden kereszteződésben pirosat kap így eléggé lelassul. De a liegei közlekédés mérnök is többet lehetett a Carréban (szórakozó negyed) mint az egyetemen. Mert hihetetlen rosszul van kialakítva lámpa rendszer.

Ráadásul itt Magyarország fordítottja van. Itt a kocsik  megállnak a járókelő előtt mindig, de a járőkelők viszont hihetetlen felelőtlenek. Az egyik nap leszál a buszról és még gyorsan előtte át akar futni úgy, hogy a busz előtt megy és még van egy plusz forgalmas sáv, amit persze nem lát be. A sőför meg azt nézte mindenki leszállt-e így majdnem elütötte. Persze nem volt se zebra semmi, csak elé ugrott a járőkelő, de így is sőfört hibáztatták. Egy két ember mondta csak, hogy lehet nem kéen úgy a busz elé ugrani, hogy nem is látja milyen autók jönnek mellette.

Ja és persze az ilyen járőkelők miatt szinte teljesen be tud állni a belvárosi közlekedés, amit nagyon díjazok a buszon...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborliegeben.blog.hu/api/trackback/id/tr69719444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása