HTML

Gábor Liegeben

Gábor Erasmus élményei kerülnek fel ide.

Friss topikok

A belga felismerés

2008.12.01. 13:26 nesta9

Nem tudom kihagyni, hogy ne osszam meg a ma reggeli élményem az egyik csoport munkán. Itt ugye sok olyan beadandó van, amit csoportban kell csinálni és ugye ekkor adódik, hogy helyikkel van egy csoportban az ember.

Az egyik srác épp a hétévégén volt egy nagy válogatáson a P&G-nél, ha jól értettem sok helyről mentek oda összesen 250-en és abból választottak ki első körben 46-t. Angolul és Franciául volt az interjú (mindkét nyelven).

Kb 20 percig mesélte, hogy ott mindenki milyen jól beszélt angolul ő meg nem (ezt én is megmondhattam volna neki..) és, hogy szerinte ők jobban tudták a témát angolul, mint ők (belga tanulok) franciául. Teljesen le volt tablózva megis mondta, hogy akkor most tényleg legyen angolul a megbeszélés (ami elvileg angolul lenne, ahogy a tárgy is) persze 20 perc utén megint franciául beszéltünk, de többek között kijelentette azt is, hogy továbbtanul és tuti, hogy nem belgiumban...

Véleményem szerint nem ilyen rossz a helyzet, de a nyelvtudás tényleg alacsony és itt is sokan a könnyű utat választják azaz az egyszerűbb tárgyakat. Jellemző, hogy az általam választott tárgyakon (ami nem kötlező minden belgának) többségben van a külföldi, mert a helyiek nem veszik fel omndván nehéz meg bonyolult...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborliegeben.blog.hu/api/trackback/id/tr34797763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása