HTML

Gábor Liegeben

Gábor Erasmus élményei kerülnek fel ide.

Friss topikok

Párizs II. Szombat Eiffel, Moulin Rouge és Flunch

2008.12.01. 13:51 nesta9

Reggel a nehéz kelés után bevártuk a spanyolok mint mindig és útnak indultunk.

Sacré Coeur volt az első pont. A kilátás nagyon tetszett onnan és az egész hangulata annak a résznek (ráadásul akkor még szép időnk is volt visszonylag). Természetesen maga a templom is szép, de mise zajlott és bár a turisták ennek ellenére jártak kelltek én annyira nem maradtam. Utána a művész negyed is hangulatos bár elég erőszakosak voltak, hogy eladjanak vmit. (ja ott mindenhol rámásztak az emberre, hogy eladjanak minimum egy fém Eiffeil tornyot. és persze mindig egy hihetetlen nagy összeggel kezdtek és abból lehetett alkudni... Volt aki vett így vagy 20 ilyen fém Eiffelt tornyot, mert hogy milyen ügyesen lealkud mindenkinél...)

Utána jött a Moulin Rouge, na hát az tényleg semmi ráadásul pont felújították az emblematikus malmot az épületen, így aztán végképp nem volt nagyszám. Utána Párizs egyik legjobb étkezési élményét éltem meg a szabad időben. Az osztrák sráccal, akivel jóban lettünk ott elmentünk nézni egy helyet enni (ahogy ő mondta soha sem tudhatjuk mikor jutunk ilyen lehetőséghez legközelebb) És az Olasz lány Alona javasolta a Flunch nevű helyett. Nagyon jó volt. Ez ilyen speciális gyorsétterem. Az elején kifizetti az ember, hogy milyen húst kér. Én marha Steak-t kértem. Erről adnak egy számlát. Azt oda kell adni a szakácsnak aki előtted elkészíti kívánság szerint. Majd annyi körtett vesz magánk az ember amennyit akar és abból, amiből akarja. Krumpli, rizs tészta, szószok, zöldségek óriási választékkal. Majd az ember leül egy ilyen éttermi jellegű asztalos részre. Összesen ez volt 6 euró, ami itt nagyon olcsónak számít eleve... Szóval jó volt, aki teheti menjen a Flunchba :)

Délutánt már egy új bekezdésbe folytatom..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborliegeben.blog.hu/api/trackback/id/tr46797807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása