HTML

Gábor Liegeben

Gábor Erasmus élményei kerülnek fel ide.

Friss topikok

Beiratkozás és az első óra

2008.09.16. 19:42 nesta9

Tanulva a tegnapi eseményekből már 8 órára ott voltam a nemzetközi irodánál és elsőként áltunk ott Barnival (másik magyar srác, aki kint van). Persze az ügyesebbje így is hamarabb jutott be, de azért még normális időben sorra kerültünk, így. Van már kódom a rendszerükhöz, megvannak a személyi papírjaim (14 euróért a belga személyit is kiválthatnám). És most már csak 23 másik adminisztrációs papírt kell begyűjtenem az Erasmus miatt...

Még be se tudtam iratkozni és tárgyat felvenni, mert csak holnaptól aktív a kódom, de az első órára már el kellett mennem. Maga az óra (Strategic Performance Management) nem vészes elég sok általánossággal és újat még nem is mondott, de azért ezek sosem olyan könnyűek mint látszanának. Tudom jajj Gábor ez Erasmus!!! Hát ki lettem okítva a koordinátorom és a papírjai által. 

Itt az Erasmuszosok egy órára járnak mindenkivel nincs külön óra, itt külön felhívták a figyelmünket, hogy ugyanaz vonatkozik ránk is, mint mindenkire és 14 pontban összefoglalták mire gondolnak. PL be kell járni az órára (és csak ha van orvosi igazolásom, akkor fogadják el a távollétem) és ilyenek. Volt tanár aki beleiírta, hogy aki az első órán nem jelenik meg az többet ne is jöjjön automatikusan megbukott.

Itt az osztályzás kicsit más. 1-20 adnak jegyet, amiből az első 10 számjegy a megbukott (nem rossz) ezután százalékos arányban a legjobb 10% jeles aztán 15%... 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborliegeben.blog.hu/api/trackback/id/tr80666654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása