HTML

Gábor Liegeben

Gábor Erasmus élményei kerülnek fel ide.

Friss topikok

Etióp étterem

2008.09.28. 09:47 nesta9

Itt vagyok Fanniéknál és teljesen el vagyok kényesztetve minden jóval. Este például elmentünk étterembe. Kérdezték, hogy Görög vagy Etióp. Mondtam nyáron két hétig görög kajákon éltem kint Görögországban, így az most annyira nem érdekel. Az etióp meg egyébként is egzotikusan hangzott...

Jó volt, olyan rendszerbe is lehetett kérni, hogy kisebb adagokat hozzanak ki, de akkor sokfélét. Összesen 6 félét rendeltünk a nílusi haltól kezdve a különbőző húsokig. Kihoztak egy nagy tálat azon a hat kis edényben a húsok és körülötte a köret, mint lencsefőzelék céklapüré krumpli püré meg egy két beazonosítatlan. Itt kézzel szokás enni vagy azzal a palacsintaszerű kenyér darabokkal, amit adnak az étkezés mellé. Egyedül az a palacsintakenyér nem ízlett, mert elsőre édesnek tűnt aztán néhány másodperc múlva meg keserűnek. De a többi jó volt nagyon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborliegeben.blog.hu/api/trackback/id/tr97685372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása