HTML

Gábor Liegeben

Gábor Erasmus élményei kerülnek fel ide.

Friss topikok

Jupiler a menő

2008.10.07. 11:13 nesta9

Ha már így nem köt le az International Relations Organisations tantárgy, akkor írok egy picit, mert itt megy a net rendesen :)

Belgiumban, ahol köztudottan a legtöbb féle sör létezik elég durva, hogy szinte mindenhol csak Jupiler van. Az összes kocsma tetejére ez van kiírva az összes helyen ez van és persze ez a legolcsóbb. Szóval elég egyed uralkodó itt a Jupiler. Ha jól tudom ez ilyen helyi sör és ezért ilyen népszerű, a flamand részen már nincs ilyen Jupiler őrűlet. Ja és itt a sör 25 vagy 33 cl. Ha kérsz egy rendes korsót szinte hülyének néznek mi bajod. (igen hallom már, hogy mondjátok, hogy nekem való hely.)

Nem kell félni azért lehetőség szerint megpróbálok sokfélét inni. Legutóbb Leffe Blond egész jó volt. Ja itt ez az alap ital majdnem olcsóbb mint a víz és sokat vagyok csehekkel, akiknél szintén ezt kell inni...:)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborliegeben.blog.hu/api/trackback/id/tr32700891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magas bubu 2008.10.07. 19:20:29

Gondolom Téged azért néztek hülyének, mert Te egy feles pohárba kérted a sört...:D
süti beállítások módosítása