HTML

Gábor Liegeben

Gábor Erasmus élményei kerülnek fel ide.

Friss topikok

Egy helyi szokás

2008.10.13. 12:16 nesta9

Még nem is említettem az egyik legérdékesebb helyi szokást. Itt az a szokás, hogy egy puszit ad az ember és mindig balra fordulva a jobb orcára. Nem egy nagy dolog, de azért elsőre elég érdekes volt, mivel ugye csak egy és sokszor hülyének néznek, hogy mit akarod puszilgatni, ráadásul otthon nem balra kezdünk, így olyan mintha meg akarnád csókolni és akkor erre jön rá, hogy fiúk egymás közt is mindig így köszönnek, nem kéz fogással (Ez most azért fura csak, mert azért tök ismeretlenül nekem szokatlan fiútól pláne úgy, hogy mindig rossz iránbya fordulok, így olyan, mintha meg akarnám csókolni). Szóval volt pár érdekes szituációnk.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborliegeben.blog.hu/api/trackback/id/tr74711378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magas bubu 2008.10.13. 23:53:38

Igen Gábor, a fiúk is így köszönnek.... Itthon is vannak olyan fiúk, akik így köszönnek. De mi nem ilyen fiúk vagyunk!

Úgyhogy próbálj meg ilyen téren nem akklimatizálódni a helyi viszonyokhoz, mert a végén az lesz, hogy hazajössz, és a berögzült rutin miatt kellemetlenül fogom magam érezni minden egyes találkozásunkkor.

Szerintem továbbra is adjál kettőt a lányoknak és akkor átlagban ugyan ott vagy:).

Pacsi!

nesta9 2008.10.14. 17:24:01

Nem annyira a fiúk egymás között volt fura, hanem, hogy egy tök ismeretlen fiú odajön... Meg, hogy általában rossz irányba fordulok megszokásból és így olyan, mintha le akarnám kapni

BBetty 2008.10.14. 22:24:18

Egy tök ismeretlen fiú odamegy az emberhez puszit adni, az szerintem elég egyértelmű jelzés... :)
És elég fura ha Belgiumban ez mást jelent. :)
süti beállítások módosítása