HTML

Gábor Liegeben

Gábor Erasmus élményei kerülnek fel ide.

Friss topikok

Belga gasztronómia

2008.09.22. 22:46 nesta9

Ha már az előbb ilyen hosszú történettel riasztottam el mindenkit a blogomtól, akkor már legyen teljes a discovery adása és meséljünk picit a belga (vallon) étkezési szokásokról.

Alapvetően az angol, francia holland keveréke. Ez kb azt jelenti, hogy az található itt meg ami ebbe a három országban. Leginkább a hideg ételekben jön ki a francia vonás a sok sajttal és krémekkel, amik elég jók. Viszont a meleg étkezés az eléggé angolos, azaz gyors éttermek szendvics bárok és ehhez hasonlók jellemzik a várost. Étterem se sok van. Igaz az éttermek a francia angol kultúra harmoniájában üzemelnek. Roszz mint az angoloknál, de legalább kevés mint a franciáknál.

Összeségében azért meg lehet itt találni mindent az olaszos étteremtől a kínain át a török gyrpsig, tehát alapvető probléma nincsen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborliegeben.blog.hu/api/trackback/id/tr72676762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása