HTML

Gábor Liegeben

Gábor Erasmus élményei kerülnek fel ide.

Friss topikok

Internet Based Global Investment

2008.09.24. 14:01 nesta9

Ma megismert az utolós előtti tárgyamat is. Már csak a játékelmélet maradt hátra, de talán ott sok meglepetés nem fog érni. Viszont ez a mostani tárgy, azért nyomok hagyott bennem hát egy picit írok róla:)

A tanárról már szinte tudunk mindent 59 éves matematika statisztikát tanult és az MIT is tanult. Ez első óra csak erról szólt milyen lesz az óra és mi az élet értelme... Jó volt nem arról van szó. Tipikusan az a fajta, hogy az óra végén már csak azt kérdeztem magamtól mit vegyek meg, mert egye fene én megviszem bármi is az :). Valószínűleg ez maga az óra. A téma egyébként pénzügyi befektetés és, hogy az interneten ma már ez nagyon egyszerű, de hogy legyünk ügyesebbek mint a vak majom (az alap sztori pénzügyben). Jegyet pedig az alapján ad, hogy a kurzus alatt lesz egy tőzsdejáték, ahol mintha valóban kereskednénk kell venni eladni a világ piacain és, ha jól teljesítünk, akkor jobb jegyet kapunk. Mondta ő nem fog minket értékelni majd értékel a piac.

Természetesen a másik fele a jegynek abból áll össze, hogy elolvasod-e minden órára a 64 cikket és a könyvét, amit felad.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborliegeben.blog.hu/api/trackback/id/tr92679250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magas bubu 2008.09.24. 23:00:33

Mond meg, neki, hogy ismersz egy internetes tőzsdejátékot! És még angol nyelvkurzust is lehet vele nyerni...:)

nesta9 2008.09.25. 18:07:30

Megteszem csak gondoltam várok még pár alkalmat, hogy érdemes-e rá, hogy megtudja ezt az információt... :)
süti beállítások módosítása